>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Пісторіус заплатить за вбивство подруги $200 тисяч

Батьки Ріви залишилися без засобів до існування

Південноафриканський паралімпієць Оскар Пісторіус, який став відомим після того, як в його будинку було вбито дівчину Ріву Стінкамп, збирається заплатити її батькам 2 млн рандів (200 тисяч доларів).

Після смерті Стінкамп, відомої в ПАР моделі, батьки дівчини залишилися без засобів до існування. Вони зажадали від Пісторіуса грошей, і він готовий заплатити названу суму, передає Sunday Times.

Тим часом стало відомо, що суддею, яка займатиметься гучною справою, призначена жінка - такими були вимоги активістів, що ведуть боротьбу за права жінок, передає The Telegraph.

Нагадаємо, минулої зими, у День Святого Валентина, в будинку легендарного паралімпійського бігуна Оскара Пісторіуса прогриміли постріли, що забрали життя молодої квітучої дівчині, відомої моделі Ріви Стінкамп.

Спортсмена звинуватили у навмисному вбивстві. У березні 2014 року відбудеться судовий процес, який визначить долю Пісторіуса.

Сам спортсмен заявив, що стріляв помилково, оскільки подумав, що в будинок прокралися злодії. При цьому в будинку спортсмена виявили також закривавлену біту для крикету. У загиблої дівчини зафіксовано перелом кісток черепа.

У Лондоні Оскар пробився до півфіналу забігу на 400 метрів. 12 серпня Пісторіус ніс прапор ПАР на закритті Олімпійських ігор.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram