>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Сочі створено відмінні умови для спортсменів, - головний тренер збірної України з біатлону

Не всі помічають в Олімпіаді тільки погане

У Сочі створено відмінні умови для спортсменів, - головний тренер збірної України з біатлону
Комплекс для соревнований по лыжным гонкам и биатлону «Лаура»
Фото: EPA/UPG

Головний тренер збірної України з біатлону Василь Карленко в коментарі блогеру LB.ua Вікторії Феофіловій розповів, як наша команда отаборилася в Сочі.

"Прибули в олімпійське селище 2 лютого чартерним рейсом з турецького Ерзурума, де проводився заключний навчально-тренувальний збір перед участю в Олімпійських Іграх.

Умови для проживання в олімпійському селищі відмінні. Організатори доклали максимум зусиль щодо їх створення.

Маю можливість порівняти умови для спортсменів починаючи з 1994 року та можу запевнити, що це найкращі умови. Найголовніше, що для тренувань та змагань спортсмени витрачатимуть мінімум дорогоцінного часу, необхідного для подальшого відновлення, оскільки об’єкти соціальної інфраструктури: їдальня, бізнес-центр, інформаційний центр, поліклініка, релігійні приміщення та інші, знаходяться за місцем помешкання спортсменів, а біатлонний комплекс розташований в межах 10-15 хвилин транспортного часу.

З 3 по 7 лютого команда приступає до офіційних тренувань. 8 лютого відбудеться спринтерська гонка для чоловіків, а 9 лютого - для жінок, в яких стартуватимуть по 4 українські біатлоністи та біатлоністки. Поіменний список стартуючих тренерський штаб оголосить напрередодні. Настрій у спортсменів та тренерів - хороший. Усі спортсмени здорові, крім Юлії Джими, в якої спостерігається легке недомагання", - розповів Карленко.

Додамо, що церемонія відкриття Олімпіади-2014 відбудеться 7-го лютого. Україну на Іграх представлять 46 спортсменів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram