>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українські біатлоністи не їдуть на ЧС в США через відсутність коштів

Летіти за свої ніхто не хоче

Українські біатлоністи не їдуть на ЧС в США через відсутність коштів
Владимир Брынзак
Фото: www.biathlon.com.ua

Через відсутність коштів юніорська збірна України з біатлону не візьме участь у чемпіонаті світу, який 28 лютого стартує в США. Про це повідомив президент ФБУ Володимир Бринзак в інтерв'ю Xsport.ua:

"Молодіжна команда не їде на чемпіонат світу. Вилітати треба у вівторок , а у нас сьогодні немає нормального фінансування. Ми заздалегідь забронювали квитки і зробили візи, на що витратили 30 тисяч гривень (160 доларів одна віза), але викупити квитки виявилося нема за що.

У казначействі зараз немає грошей . А їхати за свої ніхто не буде. Занадто дороге задоволення. Якщо б це було в Європі, то, можливо, сіли б в автобус і поїхали...

Хочеться, щоб молодь поїхала, але, думаю, що для них це не так страшно, попереду їх чекає ще багато стартів. Ці гроші нам знадобляться влітку, для підготовки до наступного сезону.

Рішення ухвалили колегіально, коли були на Олімпійських іграх в Сочі. Взяли до уваги і той факт, що у нас не було багато снігу і можливості якісно підготуватися".

Нагадаємо, раніше повідомляли, що біатлоністи національної збірної України можуть пропустити кілька етапів Кубка світу через проблеми з візами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram