>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

На дебютних Європейських іграх-2015 у Баку будуть представлені 19 видів спорту

Функціонери МОК задоволені підготовкою Азербайджану до змагань

На дебютних Європейських іграх-2015 у Баку будуть представлені 19 видів спорту
Баку
Фото: azerbaycan.16mb.com

У 2015-му році у Баку пройдуть перші в історії Європейські ігри. Комісія з 16-ти членів Міжнародного олімпійського комітету, серед яких значиться і голова Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, визначила список з 19-ти видів спорту, які будуть представлені на дебютних Іграх. За словами президента ЄОК Патріка Хіккі "повинні підвищити продуктивність європейських спортсменів та європейського спорту", повідомляє Xsport.

Для восьми видів, що входять до олімпійської програми, змагання в Азербайджані будуть ліцензійними на літні Ігри 2016 року в Ріо-де-Жанейро. При цьому у Баку також будуть розіграні медалі у дисциплінах, які на Олімпіадах не представлені.

Зазначимо, що змагання пройдуть у Баку з 12 по 28 червня. У Баку більше 6 тис. спортсменів з 49 країн Європи боротимуться за перемогу в таких видах спорту, як бадмінтон, баскетбол 3х3 (стрітбол), бокс, боротьба, велоспорт, водні види спорту (водне поло, плавання, стрибки у воду, синхронне плавання), волейбол, веслування на байдарках і каное, гімнастика (акробатика, аеробіка, стрибки на батуті, спортивна гімнастика, художня гімнастика), дзюдо, карате, легка атлетика, пляжний футбол, настільний теніс, стрільба з лука, стрільба, триатлон, тхеквондо, фехтування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram