>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бринзак: іноземці бояться їхати до нас

Бєлова тепер працюватиме також із чоловіками

Бринзак: іноземці бояться їхати до нас
Фото: www.biathlon.com.ua

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів про причини вибору Надії Бєлової на пост старшого тренера чоловічої збірної.

"По-перше, ми стикнулися зі складнощами в пошуках тренера для чоловічої команди. У зв'язку з непростою ситуацією в країні багато хто просто бояться до нас їхати: ті самі росіяни, та й іноземні фахівці. Як наслідок - виникають сумніви з приводу нашої здатності забезпечити фінансування процесу підготовки та оплати їхньої праці.

Ну і, поклавши руку на серце, якщо взяти тренера іноземця, а потім сказати, що ми не можемо поїхати до Румунії, а повинні готуватися в Тисовці, то вони, м'яко кажучи, не зрозуміють. І ми прийшли до рішення обійтися в першому післяолімпійському сезоні повністю своїми силами.

А чому саме Надія Олександрівна була залучена в чоловічу команду? У неї є серйозний досвід, знання. Працюючи в тандемі з таким досвідченим фахівцем, як Григорій Шамрай, вона не завжди могла повною мірою розкритися, використовувати свої напрацювання. Зараз же ми надали їй повну свободу дій і можливість працювати самостійно", - розповів Бринзак в інтерв'ю офіційному сайту ФБУ.

Нагадаємо, раніше Бєлова працювала з жіночою збірною України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram