>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українські стрибуни здобули подвійну перемогу на 7-му етапі "Діамантової ліги"

Бондаренко та Проценко стрибнули на 2.40 м

7-й етап "Діамантової ліги" у Лозанні пройшов під знаком українських стрибунів. Богдан Бондаренко та Андрій Проценко, взявши висоту 2.40 м, виграли змагання. Богдан зробив це з другої спроби, а Проценко - з третьої. Третє місце посів Іван Ухов з Росії.

Зауважимо, Проценко став лише третім українцем (після Поварніцина та Бондаренка), який взяв 2.40 м. При цьому Андрій оновив відразу два своїх особистих рекорди, повідомляє Xsport. Спочатку він з першої спроби взяв 2.38, а потім з третьої спроби 2.40.

Нагадаємо, на попередньому етапі "Діамантової ліги" Бондаренко переміг з результатом 2.42 м. Проценко, стрибнувши на 2.35 м, став третім.

Серед інших подій "Діамантової ліги" в Лозанні можна відзначити перемогу Джастіна Гетліна на 100-метрівці з найкращим результатом сезону у світі - 9.79 (Тайсон Гей став другим - 9.93).

Прогнозовані перемоги здобули Рено Лавіллені (жердина), Петро Малаховські (диск), Валері Адамс (ядро), Барбора Шпотакова (спис).

У потрійному стрибку колумбійка Катрін Ібарген встановила рекорд сезону - 14.87. Українка Ольга Саладуха показала лише 4-й результат. Але 14.33 - це її найкращий показник цього року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram