>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мінспорту презентувало напрацювання з реформи спортивної галузі

Зміни мають на меті зробити заняття спортом доступнішими

Мінспорту презентувало напрацювання з реформи спортивної галузі
Фото: eizvestia.com

У Києві відбувся конгрес за реформу в галузі фізичної культури і спорту, на якому було презентовано напрацювання робочої групи з реформування: проект Концепції реформи, ідеологію змін до закону "Про фізичну культуру та спорт", концепцію проекту інформатизації галузі.

Як повідомляється на сайті Мінспорту з посиланням на міністра Дмитра Булатова, презентація Концепції реформи та проекту закону - це перші кроки на шляху реформування галузі спорту та фізичної культури.

"Попереду - мінімум півроку роботи, після всебічного обговорення документів, врахування пропозицій, аналізу", - зазначив він.

Реформу протягом декількох місяців готувала робоча група, до складу якої увійшли представники міністерства, Національного Олімпійського комітету, спортивних федерацій.

Передбачається, що реформують три системи організації: масовий спорт, спорт вищих досягнень, взаємодію між державою, територіальними громадами та суб'єктами спортивної сфери. У результаті їх реформування заняття спортом стануть для українців доступнішими.

З документами з реформи спортивної сфери можна ознайомитися за цим посиланням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram