>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бйорндален і Домрачева в новому сезоні будуть виступати із "вигнутими" палицями

Дарія завдяки новому інвентарю додала у швидкості

Зірки світового біатлону Оле-Ейнар Бйорндален, Дарина Домрачева і Фредрік Ліндстрем у новому сезоні будуть тестувати палиці незвичайної форми - вигнуті.

У минулі вихідні в норвезькому Шушені пройшли біатлонні змагання, участь у яких брали спортсмени з Норвегії, Франції, Італії та країн Прибалтики. У мас-старті першим був восьмиразовий олімпійський чемпіон Оле-Ейнар Бйорндален. Перемога 40-річного суперветерана особлива тим, що виступав він не зі звичними рівними палицями, а з вигнутими.

Фото: EXEL Sports Original

Контракт із фірмою-виробником незвичайної екіпіровки на нинішній сезон, окрім Бйорндалена, підписала триразова олімпійська чемпіонка Дарина Домрачева. Білоруська біатлоністка повідомила, що тестує вигнуті палиці з літа, завдяки чому збільшила м'язову масу і додала у швидкості.

Має намір використовувати таке спорядження і шведський біатлоніст Фредрік Ліндстрем, який запевняє, що новий винахід дозволяє йому відігравати на 10-кілометровій дистанції по 10-15 секунд. До експериментів також планують долучитися фінські лижники, олімпійські чемпіони в командному спринті Іво Нісканен і Самі Яухоярві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram