>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Легка атлетика. Українки виграли Pedro's Cup

Плотіцина і Повх показали найкращі результати

Легка атлетика. Українки виграли Pedro's Cup
Фото: http://www.newsru.ua

Семеро українців у польському місті Лодзь взяли участь у традиційних міжнародних змаганнях Pedro's Cup. Трьом з них вдалося увійти у своїх видах до трійки найкращих, а Ганна Плотіцина ще й показала третій результат сезону в Європі.

У бігу на 60 метрів з бар'єрами серед жінок у фіналі змагалися дві українки, і обидві виступили на рівні своїх кращих результатів. Вінничанка Олена Яновська стала четвертою, встановивши свій особистий рекорд - 8,16. А перемогу впевнено святкувала харків'янка Анна Плотіцина, з часом 8,01 на дев'ять сотих випередивши найближчу суперницю Андреа Іванчевіч з Хорватії. Однак ще швидше Анна пробігла у кваліфікації, яку виграла з третім результатом сезону в Європі і п'ятим у світі - 7,99!

Не менш вдало виступили українки на гладенькій 60-метрівці. Трійка призерів у фіналі показала однаковий час - 7,22. Фотофініш поставив Олесю Повх із Запоріжжя на перше місце, Івет Лалову (Болгарія) - на друге, харків'янку Наталю Погребняк - на третє.

Також у Лодзі в спринтерському бар'єрному бігу Сергій Копанайко показав дев'ятий час (7,84), Олександр Корчмід у стрибках з жердиною став п'ятим (5.55), а Оксана Окунєва у стрибках у висоту посіла четверте місце (1.90).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram