>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Олена Підгрушна повертається в біатлон

У наступному сезоні "золоту" збірну України відтворять

Олена Підгрушна повертається в біатлон
Фото: EPA/UPG

Капітан "золотої" жіночої збірної України з біатлону Олена Підгрушна повертається у великий спорт. Про це під час вшанування збірної України повідомив президент організації Сергій Бубка:

"На Олімпіаді в Сочі був великий тріумф наших дівчат, а присутність тут зараз Олени Підгрушної змушує мене сказати ту важливу інформацію, якою вона зі мною поділилася, - Олена повертається у великий спорт".

Сама Олена так прокоментувала це рішення:

"Думаю, і я, і Віта докладемо максимум зусиль, щоб повернути нашу команду на колишній рівень. Я хотіла народити дитину, але не вийшло. І після цього я вирішила, що треба повертатися зараз або ніколи. Сподіваюся, що в міністерстві на мене ніхто не ображається, я їх довго вмовляла, щоб відпустили без бою".

Нагадаємо, на Олімпіаді в Сочі жіноча збірна України (Юлія Джима, Віта і Валя Семеренко, Олена Підгрушна) виграла "золото" в естафеті. Після закінчення ОІ 28-річна Олена пішла зі збірної в декрет. Також минулий сезон через травму пропустила Віта Семеренко.

Додамо, на ЧС-2013 Підгрушна здобула три медалі: "золото" в спринті, "срібло" в естафеті, "бронзу" в гонці переслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram