>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Франція заборонила вболівальникам російського "Рубіна" приїжджати на матч з "Бордо"

Французька влада стурбована ситуацією з безпекою в країні

Франція заборонила вболівальникам російського "Рубіна" приїжджати на матч з "Бордо"
Франция

МВС Франції заборонило уболівальникам казанського футбольного клубу "Рубін" відвідувати матч групового етапу Ліги Європи з "Бордо" у зв'язку з введенням надзвичайного стану в країні після терактів 13 листопада в Парижі.

Відповідне повідомлення опубліковано на офіційному сайті казанського клубу.

З повідомлення випливає, що вболівальникам клубу забороняється переміщатися між прикордонними пунктами Франції (куди входять аеропорт, дорожня межа, залізнична дорога) і комуною Бордо.

"Людей, які не дотримуватимуться цієї заборони, позбавлять волі строком на шість місяців і змусять сплатити штраф у 30 000 євро. Крім того, їм повністю заборонять відвідування стадіону терміном на один рік, якщо не буде прийнято будь-якого іншого мотивованого рішення", - йдеться в листі МВС Франції.

Заборона набуває чинності 9 грудня і закінчується 10 грудня опівночі. У листі також згадується, що заборона дозволить забезпечувати безпеку людей, зокрема самих уболівальників. Матч "Рубіна" з "Бордо" відбудеться 10 грудня.

"Рубін" порекомендував уболівальникам клубу прислухатися до рекомендацій МВС Франції. "Ця заборона поширюється на вболівальників усіх гостьових команд, у яких заплановано матчі у Франції найближчим часом", - повідомляє клуб.

Нагадаємо, наприкінці листопада фанатам "Зеніту" заборонили приїжджати в бельгійський Гент через велику кількість турків у місті.

Нагадаємо, увечері 13 листопада в Парижі сталася серія терактів у різних районах містах. В цілому, унаслідок нападів загинули 130 людей, понад 350 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram