>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Джокович - чемпіон турніру в Торонто

Новак Джокович успішно захистив свій чемпіонський титул.

Джокович - чемпіон турніру в Торонто
Фото: EPA/UPG

Сорок восьмий фінал у кар'єрі Новака Джоковича виявився для нього легким і приємним тренуванням перед стартом змагань у Цинциннаті. Рішар Гаске виглядав абсолютно безпорадним, навіть віртуозний удар зліва не допоміг йому.

Француз розпочав перший сет із помилки, яку не можна допускати в поєдинку з Новаком, він не скористався щедрим подарунком суперника у вигляді потрійного брейк-поїнту. І після цього серб був нещадним, роблячи  на корті все, що йому хотілося. У восьмому геймі він зробив брейк під нуль, потім також по-сухому взяв і свою подачу, реалізувавши сетбол ейсом із другого м'яча.

У другій партії слабким місцем французького тенісиста була його друга подача, яка дозволяла Джоковичу проводити результативні атаки, за рахунок чого він і зробив два брейки. Гаске ж і цього разу не взяв жодного гейму на прийомі. Агонія Рішара тривала недовго, лише 28 хвилин знадобилося суперникам на другий сет. Ось так Новак і виграв уже дванадцятий титул турнірів серій "Мастерс", більше тільки в Надаля, Федерера й Агассі.

Фінал

Новак Джокович (Сербія, 1) - Рішар Гаске (Франція, 14) - 6:3, 6:2

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram