>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У збірної України в плей-оф Кубка Девіса залишився один прохідний суперник

Хорвати витіснили голландців зі списку "сіяних"

У збірної України в плей-оф Кубка Девіса залишився один прохідний суперник
Фото: sport-xl.net

У понеділок з'явився новий рейтинг-лист для національних збірних у Кубку Девіса. Наша команда піднялася з 21 місця на 18-те.

Утім, в матчі, в якому розігруватимуть путівку у Світову групу, цей факт нам не допоможе - Стаховський і Ко залишилися серед "несіяних". Той самий статус отримає і невдаха першого раунду Світової групи збірна Голландії. Зате наші колеги по Першій групі хорвати стали "сіяними".

Таким чином, серед суперників збірної України, крім "картатих", можуть опинитися такі збірні: Сербія, Іспанія, Аргентина, Канада, США, Австралія, Хорватія, Бельгія.

Відверто прохідними наразі видаються хіба що бельгійці, які переживають зміну поколінь. Умовно прохідними - аргентинці. І не тому, що через травму втратили Дель Потро (він і так не грав за команду), а через ті ігрові проблеми, які переживають і Монако, і Берлок. Утім, на аргентинській землі перемогти цих хлопців буде неймовірно складно. Навіть з Долгополовим, який не проти допомогти збірній в дійсно важливій зустрічі.

Хорватія - це Марин Чиліч, який набрав хід; США - брати Браяни і велетні на кшталт Ізнера і Куеррі; хто уособлює Сербію й Іспанію - говорити не треба; Канада - це Мілош Раонич і довга "лава запасних", Австралія - Ллейтон Х'юїтт і не менш довга "лавка".

Жеребкування матчів плей-оф пройде 8 квітня у Лондоні, а самі матчеві зустрічі - 12-14 вересня.

Нагадаємо, що минулого року нашу команду на цій самій стадії побив Рафа Надаль - 0:5.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram