>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Федерер: з 23 років почуваюся абсолютно цільною людиною і без тенісу

Ні, він рішуче - Геній

Федерер: з 23 років почуваюся абсолютно цільною людиною і без тенісу
Фото: fanpop.com

Роджер Федерер (4-й у світі) вкотре пояснив, що утримує його в професійному Турі.

"Мені не потрібно постійно перемагати, щоб бути щасливим. Я знайшов гармонію як на корті, так і за його межами. Я почуваюся абсолютно цільною людиною і без тенісу. І так ще відколи мені виповнилося 23 роки. Але я постійно хочу перемагати, тому що це додає мені сил. Завжди приємно приходити на прес-конференції, в роздягальню, та просто йти по вулиці і чути, як люди просять тебе не йти. Я граю ще й тому, що хочу продовжувати радувати уболівальників і своїх близьких.

У мене не найгірші шанси на "Ролан Гаррос", але на Вімблдоні і US Open вони набагато вищі. У цьому сезоні я вже обігравав багатьох гравців з ТОП-10 світового рейтингу, включаючи Новака Джоковича. З Рафаелем Надалем питання інше. З ним завжди дуже складно грати. Але я вважаю, що можу розраховувати на новий успіх на "Шоломі", - сказав 32-річний швейцарський тенісист.

Нагадаємо, цього року Федерер тричі виходив у фінал (у тому числі на Мастерсі) і зміг завоювати титул на турнірі Серії 500 в Дубаї. Роджер з 8-го місця в табелі про ранги піднявся на 4-е і вже штурмує третю сходинку, яку займає його співвітчизник Стен Вавринка.

А зовсім недавно Великий вирішив врешті поїхати на Мастерс у Монте-Карло, де не виступав три роки. Нагадаємо, Федерер, маючи 24 перемоги, є лідером сезону за кількістю вікторій. У найближчого переслідувача Марина Чиліча 22 перемоги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram