>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Федерер у день народження 15-й раз поспіль обіграв Феррера

Швейцарець у свій день народження ще не програвав

Федерер у день народження 15-й раз поспіль обіграв Феррера
Фото: EPA/UPG

Третя ракетка світу Роджер Федерер не без проблем потрапив до півфіналу Мастерса у Торонто. Суперником Федерера був інший "Фе" світового тенісу - Давид Феррер (7-й у світі).

Швейцарець з ходу "під нуль" узяв подачу суперника, але відразу ж програв свою. Втім, Великий ще двічі за сет вигравав подачу суперника.

У другій партії ситуація майже повторилася: Федерер "брейкує" першим - і відразу ж програє свою подачу. Різниця в тому, що у 9 геймі швейцарець ще раз втратив свою подачу.

У 5 геймі вирішального сету Феррер заробив брейк-пойнт, але не зміг його реалізувати. А згодом Давид програв свою подачу. Федерер, який святкував у п'ятницю свій 33-й день народження, подарунків суперникові більше не робив.

У підсумку - 6:3, 4:6, 6:3 на користь швейцарця, який довів перевагу за особистими зустрічами до нечуваних 15:0. Подібний рознос Роджер влаштовував тільки одному гравцеві - росіянину Михайлові Южному.

Додамо, що раніше у свій день народження Федерер грав двічі - в 2003 році переграв білоруса Макса Мирного, а в 2007-му - хорвата Іво Карловича.

У чвертьфінальному поєдинку 33-річний Федерер зустрічався із сьомим номером світового табелю про ранги 32-річним іспанцем Давидом Феррером.

У півфіналі швейцарець зіграє з Фелісіано Лопесом (25-й), який у трьох сетах обіграв торішнього фіналіста турніру Мілоша Раоніча - 6:4, 6:7 (5:7), 6:3.

Іншу пару півфіналістів складуть Жо-Уілфрід Тсонга (7:6, 4:6, 6:4 з Марреєм) і Григор Димитров (5:7, 7:5, 7:6 (8:6) з Андерсоном).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram