>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Стаховський четвертий рік поспіль програє у першому колі US Open

Українець не зміг стати "королем брейків"

Стаховський четвертий рік поспіль програє у першому колі US Open
Фото: EPA/UPG

Сергій Стаховський (93-й у світі) провалився на останньому в році турнірі "Великого Шолома". У першому колі Відкритого чемпіонату, що стартував у США, українець в трьох сетах програв Андреасу Сеппі (49-й).

Сергій міг би подовше затриматися в матчі, але показав жахливий відсоток реалізації брейкових м'ячів.

У першому сеті Стахо не реалізував 8 брейк-поінтів, причому один подвійний. У другій партії Сергій профукав ще 5 брейк-поінтів (і знову один подвійний), а в третій партії він нарешті виграв подачу суперника, причому - "під нуль". Правда, перед цим Стахів не реалізував третій за матч подвійний брейк-поінт, а також програв свою подачу.

Після цього Сергій перестав роздобувати брейкові м'ячі, а укупі з програної своєю подачею це призвело до підсумкової поразки - 3:6, 1:6, 4:6. Матч тривав 1 годину 57 хвилин.

Стаховський четвертий рік поспіль не може пройти на US Open далі, ніж перше коло. При цьому Сергій другий рік поспіль на трьох "Шоломах" програє в першому колі і тільки на Вімблдоні доходить до третього раунду.

Додамо, що в чоловічій сітці Відкритого чемпіонату США нашу країну також представляє Ілля Марченко. Суперником українця, подолавши сито кваліфікації, буде швейцарець Марко К'юдінеллі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram