>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Федерер замінить Надаля в індійській "лізі чемпіонів"

Про IPTL багато говорять останнім часом, але з чим його їдять наразі не відомо

Федерер замінить Надаля в індійській "лізі чемпіонів"
Фото: EPA/UPG

Іспанець Рафаель Надаль, який відновлюється після травми правого зап'ястя, не зіграє на турнірах ліги IPTL у міжсезонні. Іспанець прийняв таке рішення, щоб уникнути перевтоми. Його повернення в тур заплановано на турнір в Пекіні.

Місце Надаля в команді Індії посяде Роджер Федерер. Матчі ліги IPTL відбудуться в Індії, ОАЕ, Сингапурі та на Філіппінах з 28 листопада по 13 грудня.

Зазначимо, IPTL - це новий турнір, який створив індійський парний чемпіон Махеш Бхупаті. Створено чотири команди - в Мумбаї, Дубаї, Гонконзі і Сингапурі. Господарями цих команд стали "анонімні інвестори". У Дубаї вже минув "драфт", який, по суті перетворився на закритий аукціон, на якому "інвестори" комплектували свої команди. Наразі остаточний склад команд не відомий, але повідомляється, що свою згоду на участь в турнірі дали Сампрас, Агассі, Іванішевич, Джокович, Маррей, Бердих, Тсонга, Серена Вільямс, Азаренко, Іванович, Хінгіс.

У рамках кожного матчу команди зіграють п'ять сетів - по одному сету зіграють чоловіки і жінки, чоловічі та змішані пари і ветерани. Сети гратимуть без рахунку "більше", а за рахунку 5:5 проводитиметься тай-брейк. Ключові гравці команд - чемпіони "Великого шолома" або (екс-) перші ракетки світу, - можуть вибрати матчі, в яких візьмуть участь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram