>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Федерер - унікальне явище в історії тенісу, - Едберг

Стефан не погодився б тренувати кого-небудь

Федерер - унікальне явище в історії тенісу, - Едберг
Фото: EPA/UPG

Стефан Едберг, екс-перша ракетка світу і тренер Роджера Федерера, поділився враженнями від співпраці зі своїм вихованцем.

"Я бы не согласился работать с другим теннисистом, если бы меня пригласили. Но тренировать Роджера - это уникальная честь. Ведь он является одним из лучших за всю историю. И он попросил меня о помощи. Разве я мог ему отказать?" - сообщил специалист.

"Федерер може виступати у будь-якому стилі. Мені здається, що на корті він вміє взагалі все. І при цьому досі намагається поліпшити свою гру. Це у Роджері і підкуповує. Я впевнений, що він - унікальне унікальне явище в історії тенісу. Сподіваюся, він гратиме ще довго, бо так буде краще для всіх. Федерер - найкращий", - цитує слова Едберга tennisworldusa.org.

]

Нагадаємо, що спочатку Едберг мав попрацювати з Федерером до кінця березня, але потім сторони продовжили співпрацю до кінця року. Враховуючи, що після цього Федерер виграв чотири турніри (в тому числі два Мастерси), дійшов до фіналу Вімблдону, а зараз випалює корти напалмом у Лондоні, сторони не мають причин бути незадоволеними один одним.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram