>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Битву Федерера і Джоковича на Вімблдоні визнали найкращим матчем року

АТР визначила кращі поєдинки сезону-2014 на турнірах "Великого Шолома"

Битву Федерера і Джоковича на Вімблдоні визнали найкращим матчем року
Фото: EPA/UPG

Експерти асоціації виділили п'ять кращих зустрічей відповідно до критеріїв якості тенісу, важливості матчу, а також інтриги поєдинку.

П'яте місце в цьому списку зайняв поєдинок між шотландцем Енді Марреєм і німцем Філіпом Кольшрайбером в третьому раунді Відкритої першості Франції. У тій зустрічі Маррей домігся перемоги в наполегливому п'ятисетовому матчі - 3/6, 6/3, 6/3, 4/6, 12/10.

На четверте місце експерти офіційного сайту АТР поставили матч між швейцарцем Роджером Федерером і французом Гаель Монфісом на стадії чвертьфіналу US Open. Переможець цієї зустрічі також визначався в п'яти партіях. Перемога дісталася Роджеру з рахунком - 4/6, 3/6, 6/4, 7/5, 6/2.

Третю сходинку посів ще один чвертьфінальний матч Відкритої першості США, в якому Кеї Нішикорі з рахунком 3/6, 7/5, 7/6(7), 6/7(5), 6/4 переграв швейцарця Стена Вавринку.

Друге місце в цьому списку знову зайняв матч за участю Вавринки, коли у чвертьфіналі Відкритої першості Австралії його суперником став Новак Джокович. Тоді Вавринка добився перемоги з рахунком 2/6, 6/4, 6/2, 3/6, 9/7.

Кращим матчем, на думку експертів АТР, став фінал Вімблдону, в якому Джокович грав з ще одним швейцарцем Роджером Федерером. У тому поєдинку Джокович зломив опір суперника в п'яти партіях з рахунком 6/7(7), 6/4, 7/6(4), 5/7, 6/4.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram