>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Долгополов: не дивіться на рейтинг - я ще не набрав гарної форми

Сьогодні українець зіграє зі Смичеком в США

Долгополов: не дивіться на рейтинг - я ще не набрав гарної форми
Фото: EPA/UPG

Олександр Долгополов, обігравши в першому колі турніру в Делрей-Біч росіянина Теймураза Габашвілі (7:6, 6:3) здобув першу перемогу за три турніри. Однак українець зазначив, що наразі перебуває у не дуже гарній формі.

"Я зіграв добре. У першому сеті сильно нервував - дуже хотів виграти і показати гарний теніс. У першій партії зіграти добре не вдалося, тому було особливо важливо, що я все-таки виграв її. У другій все пішло набагато краще.

Останні турніри склалися не так, як мені хотілося, тож я не забігаю далі, ніж найближчий матч. Так, у рейтингу я стою досить високо, але це не означає, що я в гарній формі. Якщо думати про те, як би пройти подалі у сітці, то відразу втрачаєш концентрацію на конкретному матчі", - цитує слова Долгополова офіційний сайт АТР.

Нагадаємо, 26-річний українець програв свої стартові матчі на Australian Open (Паоло Лоренці) і в Мемфісі (Бернард Томіч).

У другому колі Долгополов зіграє з американцем Тімом Смичеком, який у першому колі обіграв свого співвітчизника Стефана Козлова - 7:5, 6:2.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram