>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Надаль: мені не вистачає колишньої впевненості, я почав нервувати

Або Рафа переборе самого себе, або варто чекати завершення його кар'єри

Надаль: мені не вистачає колишньої впевненості, я почав нервувати
Рафа, лечи нервы

Рафаель Надаль (поки ще 3-й у світі) розповів про труднощі, з якими зіткнувся під час матчу з Фернандо Вердаско у третьому колі Мастерса в Маямі. Іспанець зазначив, що не проблеми зі здоров'ям стали причиною його поразки.

"Досить вже обговорювати мої проблеми зі здоров'ям. Сьогодні це не було причиною моєї невдачі. Так, зараз почуваюся більш втомленим, ніж зазвичай, мені не вистачає колишньої впевненості у виконанні деяких ударів, я не завжди впевнений, що дістану м'яч зі складної позиції. Це все нюанси, тому складно просто так все це пояснити.

Наприклад, за рахунку 3:3 на брейковому м'ячі я помилився з форхенда, з якого раніше спокійно клав м'яч у корт. Так, це було важливе очко, але не настільки, щоб забивати собі цим голову. А в результаті вийшло так, що цей м'яч вибив мене з колії і на наступний гейм. Я почав нервувати. Раніше такого зі мною не було.

Я тренуюся з гарним настроєм. Зовсім скоро для мене настане дуже важлива частина сезону. Звичайно ж, мені хотілося б підійти до неї з кращими результатами, але тепер нічого не поробиш. За час своєї кар'єри я подолав багато труднощів і хочу знову зробити це. Працюватиму. Вірю, що мені під силу зробити це", - зазначив Надаль.

Додамо, що через ранній виліт Рафа втратить 555 очок у рейтингу ATP і може скотитися на 5-ту сходинку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram