>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Світоліна виграла турнір в Марокко

А чи варто було "ґвалтувати" себе Боготою?

Світоліна виграла турнір в Марокко
Фото: http://sapronov-tennis.org/

Перша ракетка України Еліна Світоліна виграла турнір WTA в Марракеші (Марокко). Це її перший тріумф у цьому сезоні і третій у кар'єрі.

У фіналі Grand Prix SAR La Princesse Lalla Meryem Еліна обіграла Тимею Бабоша з Угорщини з рахунком 7:5, 7:6 (7:3). У першій партії Світоліна програвала 2:5, але зуміла зібратися і виграла п'ять геймів поспіль.

Перед Бабош українка послідовно здолала хорватку Донну Векич (6:2, 6:2), американку Крістіну Макхейл (7:5, 6:3), італійку Карін Кнапп (6:0, 3:6, 6:3) і словачку Анну Кароліну Шмідлову (6:0, 6:3).

Зазначимо, що на цьому турнірі Світоліна була посіяна під 4-м номером, але катком пройшлася по суперницях. Раніше Еліна поїхала у вологу Боготу, щоб вперше в кар'єрі бути посіяною на турнірі під першим номером, але переважно боролася там з погодним умовами і в підсумку програла 130-й ракетці світу

Нагадаємо, що наприкінці квітня Світоліна вперше в кар'єрі піднялася на 25-е місце в рейтингу WTA.

А друга ракетка України Леся Цуренко на цьому тижні займає 57 місце у світовому рейтингу, а донеччанка Катерина Козлова піднялася на одну сходинку і розташувалася на 101-й позиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram