>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Організатори "Ролан Гарросу" попросили пробачення у зіркових швейцарців за втручання в особистий простір

Ваврінка став героєм "жовтої" публікації, Федереру дісталося від хлопчика-фаната

Організатори "Ролан Гарросу" попросили пробачення у зіркових швейцарців за втручання в особистий простір
Ни секунды покоя...
Фото: Twitter.com

Зірки швейцарського тенісу з інтервалом в один день потрапили у "веселенькі" ситуації на старті "Ролан Гарросу". Спочатку Стен Ваврінка побачив на офіційному сайті турніру текст про своє розлучення. Стен відреагував блискавично.

"Мені ця ситуація здається повною маячнею. Адже це офіційний сайт "Мейджора". Відповідальний за наповнення сайту повинен покинути свою посаду. Таким матеріалам не місце на інформаційних майданчиках турнірів АТР", - наголосив Стен.

Зазначимо, що керівництво "Ролан Гарросу" витерло матеріал із сайту турніру, а представник Федерації тенісу Франції назвав його публікацію помилкою і попросив пробачення у швейцарця.

Тоді настала черга Роджера Федерера приймати вибачення від організаторів турніру. Після завершення його поєдинку з Алехандро Фальєю на корт вибіг юний уболівальник, який хотів зробити селфі зі знаменитістю.

"Я був дуже незадоволений, тому що схожа ситуація сталася і вчора, під час мого тренування. Звичайно, це лише діти, але вчора їх було четверо. Те, що таке сталося на центральному корті, мені здається неприйнятним.

Ми всього лише хочемо почуватися в безпеці. Так, нічого серйозного не було, але ситуація була дуже неприємною", - зазначив правильний швейцарець.

Директор змагань оперативно попросив пробачення в Роджера, а згодом, визнаючи недолік, висловився, мовляв, якби у хлопчика на обличчі були нехороші наміри, він ніколи не добіг би до Роджера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram